fbpx

Wagenmans Wonen

“De producten van Pol Kussens zijn makkelijk te stylen.”
Pol kussens sierkussens sfeerfoto collectie

Wat vind wagenmans wonen?

Pol Kussens uni sierkussen

80 jaar ervaring

“We beschikken als complete woninginrichter over meer dan 80 jaar ervaring. We maken mensen graag blij met een nieuw interieur en dan weet je als geen ander wat accessoires kunnen doen.” De kwaliteit van Pol Kussens is altijd dik in orde, maar ook het persoonlijk contact wordt erg gewaardeerd. “Wat Pol Kussens levert, vaak letterlijk in eigen persoon, is niet op elke hoek te krijgen. We vinden het erg leuk om te volgen waar Erik mee bezig is.”

service en oprechte aandacht

Bij het familiebedrijf in Lemelerveld staan service en oprechte aandacht voor de klant centraal. Ze bieden toegevoegde waarde op het gebied van interieuradvies, in de winkel of bij de mensen thuis en dankzij creativiteit en doorzettingsvermogen mogen ze zich al decennia lang een belangrijke regionale speler noemen.

Andere cases

sfeerfoto pol kussens collectie

robert exoo

“Pol Kussens is uitermate stijlvol en voor elk interieur is er genoeg keuze. De collectie sluit naadloos aan bij wat wij willen uitstralen. Geen wonder dus dat de kussens een succes zijn in onze winkel.”
Collectie pol kussens

De tijd wonen

“mooie afwerking, de uitstekende kwaliteit en de luxe uitstraling. Elke keer komt Pol Kussens weer met nieuwe collecties met verassende thema’s”

B2B

Bedankt voor de inschrijving

Download de inspiratie PDF hieronder: