fbpx

Robert Exoo Bloemen & Home

“Een ruime en inspirerende keuze.”
sfeerfoto pol kussens collectie

Wat vind Robert exoo?

detailfoto sierkussen pol kussens

een mooie mix

Exoo heeft een ruime eerste bestelling gedaan, waardoor hij een prachtig plaatje in zijn winkel kon creëren. “Dat zorgt ervoor dat je ook je andere producten beter verkoopt”, zegt hij. “Pol Kussens heeft tijdloze items, maar ook trendgevoelige woonkussens. Ze vormen een belangrijke, sfeerbepalende toevoeging op ons assortiment. Het is prettig om daar een mooie mix in aan te brengen en zo te zorgen voor een ruime en inspirerende keuze voor de consument”.

service en oprechte aandacht

De luxe materialen én het prettige contact met Erik hebben gezorgd voor de keuze voor Pol Kussens, maar ook de snelle (na)leveringen zijn wat Exoo betreft een belangrijk voordeel. Robert Exoo Bloemen & Home is een stijlvolle bloemenwinkel met een uitgebreid assortiment aan interieurartikelen.

Andere cases

Pol kussens sierkussens sfeerfoto collectie

WAGENMANS

“Pol heeft mooie, bijzondere dessins. Fris, maar ook weer stoer. Je kunt ze heel makkelijk toepassen in de styling bij klanten.”
Collectie pol kussens

De tijd wonen

“mooie afwerking, de uitstekende kwaliteit en de luxe uitstraling. Elke keer komt Pol Kussens weer met nieuwe collecties met verassende thema’s”

B2B

Bedankt voor de inschrijving

Download de inspiratie PDF hieronder: