fbpx

Over Pol Kussens

Wij zijn Pol Kussens, aangenaam! De drijvende kracht achter Pol Kussens is Erik Pol. Zijn kennis over stoffen en tapijt heeft hij opgedaan als exportmanager bij een grote tapijtproducent én als productmanager bij een van Nederlands grootste leveranciers van gordijnen en stoffen woonaccessoires. “Daar heb ik geleerd hoe belangrijk details zijn. Niet alleen het eindproduct moet perfect zijn, ook elk detail in het leveringsproces moet kloppen”.

Korte lijnen

Wat drijft hem? “Mooie dingen verkopen en tegelijkertijd klanten ontzorgen. Ik heb een sterk gevoel voor service”. Erik werkt samen met gerenommeerde Nederlandse stylisten en leveranciers, die stuk voor stuk over lange en gedegen ervaring in de woonmodebranche beschikken. Deze duurzame relaties zorgen ervoor dat u als klant mag rekenen op hoogstaande kwaliteit en snelle en betrouwbare leveringen. Tegelijkertijd profiteert u van de korte lijnen van een kleine organisatie: één telefoontje of mailtje is voldoende.

Missie

De missie van Pol Kussens is om klanten te ontzorgen op het gebied van stoffen woonaccessoires. Pol Kussens bedenkt unieke combinaties, waardoor u onderscheidend kunt zijn in de markt. Pol Kussens wil meer bieden dan andere leveranciers en bereikt dat door haar expertise op het gebied van tapijt, textiel en confectie en door haar kennis van materialen, confectiemethoden en de laatste trends in de textielwereld. Hoogstaande kwaliteit en service, flexibiliteit door korte lijnen en het stipt nakomen van afspraken zijn daarbij belangrijke kernwaarden.

wat zeggen klanten over ons?

B2B

Bedankt voor de inschrijving

Download de inspiratie PDF hieronder: